آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
  • چهار‌شنبه 23 آبان 1397
  • چهارشنبه  14  نوامبر  2018
  • چهار‌شنبه 23 آبان 1397
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
  • فروش بلیت به ایرانیان خارج از کشور ، پرداخت پول توسط بانک و دریافت آنلاین بلیت
  • مجری مستقیم تور دبی ، رزور بهترین هتلهای دبی در سریعترین زمان و بهترین نرخ
  • صدور بلیت هواپیما و پروازهای داخلی و خارجی ، بلیتهای داخلی ایران ایر ، ماهان ، آسمان ، آتا ، قشم ، معراج ، تابان ، کارون ، زاگرس
  • خدمات آنلاین مسافرتی ، صدور بلیت هواپیما بصورت اینترنتی و پرداخت از طریق کارتهای شتاب بانکی
  • فروش بلیت خارجی ترکیش ، امارات ، قطری ، چاینا ساترن ، لوفتانزا ، ایر فلوت ، آلیتالیا ، اکراین ، عمان ، ایژین به شهرهای جهان
  • پرداخت از طریق سیستم بانکی و دریافت مدارک بدون مراجعه حضوری
  • مجری مستقیم تور دبی تایلند مالزی ترکیه چین ارمنستان روسیه بالی هند پوکت آنتالیا استانبول
  • اخذ وقت سفارت و وایز فیش بانکی و دریافت پاسپورت بدون حضور مجدد مسافر
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
خرید اینترنتی و آنلاین بلیط هواپیما ، ارزان ، سریع و مطمئن

نرخ ویژه تور استانبول ۵شب و ۶روز 1.990.000 تومان با پرواز لوکس ایران ایر تاریخ 23 آبان

نرخ ویژه تور کیش 3شب و 4روز هتل 3ستاره فقط 690.000 تومان تاریخ 26 آبان

تور دبی ویژه جام ملت های آسیا شروع قیمت از 3.520.000 تومان به همراه بلیت بازی

پیکاپ پاسپورت، درج ویزا در گذرنامه

بعد از گرفتن وقت سفارت و سفر به کشور مورد نظر برای ارائه مدارک و مصاحبه برای قبول یا رد مدارک و دادن و ندادن ویزا مدت زمانی را به شما اعلام می کنند ، که معمولن به دلیل مدت زمان زیاد مسافر به ایران برمی گردد و برای درج ویزا در گذرنامه مجددن باید به کشور مورد نظر مسافرت نماید .

در این مرحله چنانچه تمایل داشته باشید می توانید با ارائه مدارک زیر کار ارسال گذرنامه و ارائه آن به سفارت خارجی در کشور مورد نظر را به آژانس هواپیمایی واگذار نمایید ، بدین وسیله می توانید هم در زمان و هم در هزینه های خود صرفه جویی کنید.

نماینده های ما در کشورهای مصاحبه برای ویزا گذرنامه شما را به سفارت می برند و در صورت قبولی ویزا آن را بعد از درج ویزا در گذرنامه برای شما ارسال می کنند.

به این ارسال گذرنامه به کشور مصاحبه برای ویزا و درج ویزا در گذرنامه و بازگرداندن آن به شما به اصطلاح پیکاپ پاسپورت می گویند ، اگرچه به نظر می رسد بهتر بود پیکاپ ویزا می گفتند!


مدارک مورد نیاز برای درج ویزا در گذرنامه (پیکاپ پاسپورت)

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :

1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار

3- کپی گذرنامه

4- وکالت نامه

5- فرم DS-160

6- نام کاربری ، رمز عبور

7- عکس مناسب

8- پرینت ایمیل سفارت

9- رسید سفارت

10- فرم سفید یا آبی

توضیح: پیکاپ پاسپورت با مسئولیت و درخواست مسافر انجام می شود.


 

 

ویزای آمریکا درج ویزای آمریکا

شهر مصاحبهقیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

ایروان

548,80010-15 روز کاری

02, 06, 07مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

دبی

686,0007-10 روز کاری

02, 04, 06مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

آنکارا

823,2007-10 روز کاری

02, 05, 06مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

ابوظبی

1,234,80010-15 روز کاری

02, 04, 06, 10مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

 

ویزای انگلستان درج ویزای انگلستان

شهر مصاحبهقیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

دبی

411,60010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

ابوظبی

1,097,60010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

آنکارا

1,372,0007-10 روز کاری

03, 04, 08, 09مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

استانبول

1,372,0007-10 روز کاری

03, 04, 08, 09مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

 

ویزای کانادا درج ویزای کانادا

شهر مصاحبهقیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

دبی

411,60010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

ایروان

548,8007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

تفلیس

548,8007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

استانبول

548,8007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

آنکارا

548,8007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

ابوظبی

1,097,60010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت



شرایط و الزامات درج ویزا در گذرنامه

1- در صورتیکه ویزا به هر دلیلی همچون تعطیلی سفارت ، تشابه اسمی و یا چهره ای مسافر ، اختلافات سیاسی و غیره دیرتر از موعد مقرر صادر گردد و یا به مسافری ویزا ندهند این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت بدیهی است که این دفتر تنها درخواست کننده ویزا از سفارت می باشد نه صادر کننده ویزا .
2- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری ویزا داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر ویزا تحویل داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد
3- مدت زمان تحویل ویزا ازطرف سفارت اعلام شده در صورت تغییر مدت زمان و یا بیشتر طول کشیدن درج ویزا هیچ گونه مسولیتی متوجه این آژانس نمی باشد.
4- کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده مسافر یا آژانس درخواست کننده می باشد.
5- داشتن گذرنامه امضا شده با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است
6- امضاء پاسپورت نباید با امضایی که در روز مصاحبه زده اید مغایرت داشته باشد.
7- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست

8- ارسال مدارک و درخواست به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می باشد.

VISA@SAHELABI.COM