آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
  • چهار‌شنبه 26 تیر 1398
  • چهارشنبه  17  ژوئيه  2019
  • چهار‌شنبه 26 تیر 1398
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
  • فروش بلیت به ایرانیان خارج از کشور ، پرداخت پول توسط بانک و دریافت آنلاین بلیت
  • مجری مستقیم تور دبی ، رزور بهترین هتلهای دبی در سریعترین زمان و بهترین نرخ
  • صدور بلیت هواپیما و پروازهای داخلی و خارجی ، بلیتهای داخلی ایران ایر ، ماهان ، آسمان ، آتا ، قشم ، معراج ، تابان ، کارون ، زاگرس
  • خدمات آنلاین مسافرتی ، صدور بلیت هواپیما بصورت اینترنتی و پرداخت از طریق کارتهای شتاب بانکی
  • فروش بلیت خارجی ترکیش ، امارات ، قطری ، چاینا ساترن ، لوفتانزا ، ایر فلوت ، آلیتالیا ، اکراین ، عمان ، ایژین به شهرهای جهان
  • پرداخت از طریق سیستم بانکی و دریافت مدارک بدون مراجعه حضوری
  • مجری مستقیم تور دبی تایلند مالزی ترکیه چین ارمنستان روسیه بالی هند پوکت آنتالیا استانبول
  • اخذ وقت سفارت و وایز فیش بانکی و دریافت پاسپورت بدون حضور مجدد مسافر
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
خرید اینترنتی و آنلاین بلیط هواپیما ، ارزان ، سریع و مطمئن

نرخ ویژه بلیت تهران مسکو تهران با پرواز ماهان فقط 2.800.000 تومان

نرخ ویژه تور پاتایا 6 شب و 7 روز هتل 3ستاره با پرواز ماهان فقط 6.580.000 تومان ویژه مرداد

نرخ ویژه تور گرجستان 3شب و 4 روز هتل 3 ستاره 2.100.000 تومان با پرواز قشم ایر 22تیر

پیکاپ پاسپورت، درج ویزا در گذرنامه

بعد از گرفتن وقت سفارت و سفر به کشور مورد نظر برای ارائه مدارک و مصاحبه برای قبول یا رد مدارک و دادن و ندادن ویزا مدت زمانی را به شما اعلام می کنند ، که معمولن به دلیل مدت زمان زیاد مسافر به ایران برمی گردد و برای درج ویزا در گذرنامه مجددن باید به کشور مورد نظر مسافرت نماید .

در این مرحله چنانچه تمایل داشته باشید می توانید با ارائه مدارک زیر کار ارسال گذرنامه و ارائه آن به سفارت خارجی در کشور مورد نظر را به آژانس هواپیمایی واگذار نمایید ، بدین وسیله می توانید هم در زمان و هم در هزینه های خود صرفه جویی کنید.

نماینده های ما در کشورهای مصاحبه برای ویزا گذرنامه شما را به سفارت می برند و در صورت قبولی ویزا آن را بعد از درج ویزا در گذرنامه برای شما ارسال می کنند.

به این ارسال گذرنامه به کشور مصاحبه برای ویزا و درج ویزا در گذرنامه و بازگرداندن آن به شما به اصطلاح پیکاپ پاسپورت می گویند ، اگرچه به نظر می رسد بهتر بود پیکاپ ویزا می گفتند!


مدارک مورد نیاز برای درج ویزا در گذرنامه (پیکاپ پاسپورت)

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :

1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار

3- کپی گذرنامه

4- وکالت نامه

5- فرم DS-160

6- نام کاربری ، رمز عبور

7- عکس مناسب

8- پرینت ایمیل سفارت

9- رسید سفارت

10- فرم سفید یا آبی

توضیح: پیکاپ پاسپورت با مسئولیت و درخواست مسافر انجام می شود.


 

 

ویزای آمریکا درج ویزای آمریکا

شهر مصاحبهقیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

ایروان

482,80010-15 روز کاری

02, 06, 07مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

دبی

603,5007-10 روز کاری

02, 04, 06مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

آنکارا

724,2007-10 روز کاری

02, 05, 06مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

ابوظبی

1,086,30010-15 روز کاری

02, 04, 06, 10مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

 

ویزای انگلستان درج ویزای انگلستان

شهر مصاحبهقیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

دبی

362,10010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

ابوظبی

965,60010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

آنکارا

1,207,0007-10 روز کاری

03, 04, 08, 09مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

استانبول

1,207,0007-10 روز کاری

03, 04, 08, 09مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

 

ویزای کانادا درج ویزای کانادا

شهر مصاحبهقیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

دبی

362,10010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

ایروان

482,8007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

تفلیس

482,8007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

استانبول

482,8007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

آنکارا

482,8007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

ابوظبی

965,60010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت



شرایط و الزامات درج ویزا در گذرنامه

1- در صورتیکه ویزا به هر دلیلی همچون تعطیلی سفارت ، تشابه اسمی و یا چهره ای مسافر ، اختلافات سیاسی و غیره دیرتر از موعد مقرر صادر گردد و یا به مسافری ویزا ندهند این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت بدیهی است که این دفتر تنها درخواست کننده ویزا از سفارت می باشد نه صادر کننده ویزا .
2- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری ویزا داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر ویزا تحویل داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد
3- مدت زمان تحویل ویزا ازطرف سفارت اعلام شده در صورت تغییر مدت زمان و یا بیشتر طول کشیدن درج ویزا هیچ گونه مسولیتی متوجه این آژانس نمی باشد.
4- کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده مسافر یا آژانس درخواست کننده می باشد.
5- داشتن گذرنامه امضا شده با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است
6- امضاء پاسپورت نباید با امضایی که در روز مصاحبه زده اید مغایرت داشته باشد.
7- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست

8- ارسال مدارک و درخواست به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می باشد.

VISA@SAHELABI.COM