صدور و فروش بلیت هواپیما با دلار 4300 تومان
آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
  • سه‌شنبه 26 تیر 1397
  • سه شنبه  17  ژوئيه  2018
  • سه‌شنبه 26 تیر 1397
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
  • فروش بلیت به ایرانیان خارج از کشور ، حواله پول توسط بانک و دریافت بلیت توسط ایمیل
  • مجری مستقیم تور دبی ، رزور بهترین هتلهای دبی در سریعترین زمان و بهترین نرخ
  • قیمت بلیت هواپیما و پروازهای داخلی و خارجی ، بلیتهای داخلی ایران ایر ، ماهان ، آسمان ، آتا
  • چارتر دبی مالزی تایلند و ترکیه ، کیش مشهد اصفهان و شیراز
  • فروش بلیت خارجی ترکیش ، امارات ، قطری ، اتحاد ، لوفتانزا ، ایر فلوت ، آلیتالیا به شهرهای جهان
  • پرداخت از طریق سیستم بانکی و دریافت مدارک بدون مراجعه حضوری
  • مجری مستقیم تور دبی تایلند مالزی ترکیه چین ارمنستان روسیه بالی هند پوکت آنتالیا استانبول
  • اخذ وقت سفارت آمریکا و وایز فیش بانکی و دریافت پاسپورت بدون حضور مجدد مسافر
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
خرید اینترنتی و آنلاین بلیط هواپیما ، ارزان ، سریع و مطمئن
نرخ ویژه امروز

نرخ ویژه تهران هامبورگ تهران با پرواز ایران ایر فقط 1.790.000 تومان

نرخ ویژه تورتایلند ۷شب و ۸روز بانکوک هتل 3 ستاره با پرواز ماهان 2.970.000 تومان

نرخ ویژه تور کوش آداسی 6شب و 7روز هتل پنج ستاره000 /4/460 تومان با پرواز اطلس

پیوندهای مفید
رزور بلیتآفتاب ساحل آبیآژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبیبخشنامه هاآژانس ساحل آبی

پیکاپ پاسپورت، درج ویزا در گذرنامه

بعد از گرفتن وقت سفارت و سفر به کشور مورد نظر برای ارائه مدارک و مصاحبه برای قبول یا رد مدارک و دادن و ندادن ویزا مدت زمانی را به شما اعلام می کنند ، که معمولن به دلیل مدت زمان زیاد مسافر به ایران برمی گردد و برای درج ویزا در گذرنامه مجددن باید به کشور مورد نظر مسافرت نماید .

در این مرحله چنانچه تمایل داشته باشید می توانید با ارائه مدارک زیر کار ارسال گذرنامه و ارائه آن به سفارت خارجی در کشور مورد نظر را به آژانس هواپیمایی واگذار نمایید ، بدین وسیله می توانید هم در زمان و هم در هزینه های خود صرفه جویی کنید.

نماینده های ما در کشورهای مصاحبه برای ویزا گذرنامه شما را به سفارت می برند و در صورت قبولی ویزا آن را بعد از درج ویزا در گذرنامه برای شما ارسال می کنند.

به این ارسال گذرنامه به کشور مصاحبه برای ویزا و درج ویزا در گذرنامه و بازگرداندن آن به شما به اصطلاح پیکاپ پاسپورت می گویند ، اگرچه به نظر می رسد بهتر بود پیکاپ ویزا می گفتند!


مدارک مورد نیاز برای درج ویزا در گذرنامه (پیکاپ پاسپورت)

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :

1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار

3- کپی گذرنامه

4- وکالت نامه

5- فرم DS-160

6- نام کاربری ، رمز عبور

7- عکس مناسب

8- پرینت ایمیل سفارت

9- رسید سفارت

10- فرم سفید یا آبی

توضیح: پیکاپ پاسپورت با مسئولیت و درخواست مسافر انجام می شود.


نرخ هر دلار امروز سه‌شنبه 26 تیر 1397 برابر با 8060 تومان 

 

ویزای آمریکا درج ویزای آمریکا

شهر مصاحبهقیمت (دلار)قیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

ایروان

40322,40010-15 روز کاری

02, 06, 07مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

دبی

50403,0007-10 روز کاری

02, 04, 06مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

آنکارا

60483,6007-10 روز کاری

02, 05, 06مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

ابوظبی

90725,40010-15 روز کاری

02, 04, 06, 10مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
6- نام کاربری ، رمز عبور
7- عکس مناسب

 

ویزای انگلستان درج ویزای انگلستان

شهر مصاحبهقیمت (دلار)قیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

دبی

30241,80010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

ابوظبی

80644,80010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

آنکارا

100806,0007-10 روز کاری

03, 04, 08, 09مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

استانبول

100806,0007-10 روز کاری

03, 04, 08, 09مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

 

ویزای کانادا درج ویزای کانادا

شهر مصاحبهقیمت (دلار)قیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

دبی

30241,80010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

ایروان

40322,4007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

تفلیس

40322,4007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

استانبول

40322,4007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

آنکارا

40322,4007-10 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت

ابوظبی

80644,80010-15 روز کاری

02, 04, 08مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
4- وکالت نامه
8- پرینت ایمیل سفارت



شرایط و الزامات درج ویزا در گذرنامه

1- در صورتیکه ویزا به هر دلیلی همچون تعطیلی سفارت ، تشابه اسمی و یا چهره ای مسافر ، اختلافات سیاسی و غیره دیرتر از موعد مقرر صادر گردد و یا به مسافری ویزا ندهند این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت بدیهی است که این دفتر تنها درخواست کننده ویزا از سفارت می باشد نه صادر کننده ویزا.
3- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری ویزا داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر ویزا تحویل داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد.
7- چنانچه برای همراه مسافر در گذرنامه نیز ویزا لازم است بصورت کتبی درخواست ویزای همراه نیز ارسال گردد.
9- کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده آژانس درخواست کننده می باشد.
10- داشتن گذرنامه با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است.
11- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست.
17- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می باشد.

VISA@SAHELABI.COM