• یکشنبه 07 خرداد 1396
  • يكشنبه  28  مه  2017
  • یکشنبه 07 خرداد 1396
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
  • فروش بلیت به ایرانیان خارج از کشور ، حواله پول توسط بانک و دریافت بلیت توسط ایمیل
  • مجری مستقیم تور دبی ، رزور بهترین هتلهای دبی در سریعترین زمان و بهترین نرخ
  • قیمت بلیت هواپیما و پروازهای داخلی و خارجی ، بلیتهای داخلی ایران ایر ، ماهان ، آسمان ، آتا
  • چارتر دبی مالزی تایلند و ترکیه ، کیش مشهد اصفهان و شیراز
  • فروش بلیت خارجی ترکیش ، امارات ، قطری ، اتحاد ، لوفتانزا ، ایر فلوت ، آلیتالیا به شهرهای جهان
  • پرداخت از طریق سیستم بانکی و دریافت مدارک بدون مراجعه حضوری
  • مجری مستقیم تور دبی تایلند مالزی ترکیه چین ارمنستان روسیه بالی هند پوکت آنتالیا استانبول
  • اخذ وقت سفارت آمریکا و وایز فیش بانکی و دریافت پاسپورت بدون حضور مجدد مسافر
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
نرخ ویژه امروز

نرخ ویژه بلیت تهران بارسلون تهران 3 آگوست به 23 آگوست با پرواز کی ال ام فقط 2.327.000 تومان

نرخ ویژه بلیت تهران یزد با پرواز ایران ایر فقط 103.000 تومان

نرخ ویژه بلیت تهران کویت تهران 6 آگوست به 26 آگوست با پرواز اتحاد فقط 966.000 تومان

پیوندهای مفید

نرخ و شرایط ویزای کشور چین

نرخ هر دلار امروز یکشنبه 07 خرداد 1396 برابر با 3813 تومان 


مدارک مورد نیاز برای صدور روادید (ویزا)

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :


مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای چین 
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

توضیح: ویزا فقط برای تور اقدام می شود.



ویزای چین  

ویزای چین 

نوع ویزاقیمت (دلار)قیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

گردشگری گروهی عادی

100381,30015 روز کاری

01, 02, 15, 22مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای چین 
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

گردشگری گروهی فوری

160610,08010 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای چین 
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

ویزای تحصیلی

1,0003,813,00010 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای چین 
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

یک ساله مولتی

1,3004,956,90010 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای چین 
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی



قوانین درخواست و صدور روادید (ویزا)

1- در صورتیکه ویزا به هر دلیلی همجون تعطیلی سفارت ، تشابه اسمی و یا چهره ای مسافر ، اختلافات سیاسی و غیره دیرتر از موعد مقرر صادر گردد و یا به مسافری ویزا ندهند این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت بدیهی است که این دفتر تنها درخواست کننده ویزا از سفارت می باشد نه صادر کننده ویزا.
2- درصورتیکه ویزای شخص یا اشخاصی (حتی از گروه) به هر دلیلی رد(مرفوض) ویا دیرترازموعدمقررتوسط اداره مهاجرت تحویل گردد، هیچگونه مسئولیتی برعهده آژانس نمی باشد و جرایم مربوطه (از جمله سوخت بلیت و نوشو هتل) بر عهده مسافر میباشد و (باقی) مسافرین ملزم به استفاده از خدمات درخواستی می باشند درصورت انصراف ملزم به پرداخت تمام مبلغ خدمات درخواستی(شامل بلیطها، ویزاها ، هتلها وسایرخدمات درخواستی) می باشند.
3- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری ویزا داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر ویزا تحویل داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد.
4- صدور بلیت و رزور هتل بهتر است بعد از صدور و دریافت ویزا انجام پذیرد ، چراکه هرگونه خسارت احتمالی بر اثر عدم صدور ویزا برعهده مسافر خواهد بود.
5- مسئولیت کنترل و چک کردن درست بودن نام و نام خانوادگی و تاریخ اعتبار و نوع ویزا و اسامی همراهان و محتویات ویزا هنگام دریافت ویزا برعهده مسافر می باشد.
6- هرگونه تغییر قیمت در نرخهای فوق بدلیل نوسانات نرخ ارزی و یا گران شدن نرخ ویزا از جانب سفارت بر عهده مسافر می باشد.
7- چنانچه برای همراه مسافر در گذرنامه نیز ویزا لازم است بصورت کتبی درخواست ویزای همراه نیز ارسال گردد.
8- صاحب پاسپورت در صورت لزوم به حضور در سفارت باید در ایران باشد.
9- کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده آژانس درخواست کننده می باشد.
10- داشتن گذرنامه با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است.
11- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست.
12- در ویزای گروهی چین افراد باید با هم ورود و خروج نمایند.
13- برای گرفتن ویزا درخواست کتبی مورد نیاز است.
14- کل هزینه ویزا قبل از اقدام دریافت می گردد.
15- ویزا فقط برای بلیت یا هتل اقدام می گردد.
16- ویزای تجاری فقط در ایام نمایشگاه چین اقدام می گردد.
17- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می باشد.

VISA@SAHELABI.COM

110269.341.80
حامی محک
حامی کهریزک
سازمانهای مرتبط با گردشگری
هواپیمایی ماهان
هواپیمایی قطر
هواپیمایی آسمان
هواپیمایی اتحاد
هواپیمایی ترکیش
هواپیمایی امارات
هواپیمایی لوفتانزا
هواپیمایی ایران ایر
مرکز فناوری اطلاعات
و رسانه های دیجیتال
وزارت فرهنگ و ارشاد
دارای نماد اعتماد الکترونیکی از 
مرکز توسعه تجارت الکترونیک
 وزارت صنعت معدن و تجارت
حمایت از ما
        
تهران: پلاک 47 ، خیابان عباس آباد (شهید بهشتی) ، بعد از تقاطع سهند و اندیشه
™Copyright  2001-2017 www.SahelAbi.com