آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
  • چهار‌شنبه 23 آبان 1397
  • چهارشنبه  14  نوامبر  2018
  • چهار‌شنبه 23 آبان 1397
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
  • فروش بلیت به ایرانیان خارج از کشور ، پرداخت پول توسط بانک و دریافت آنلاین بلیت
  • مجری مستقیم تور دبی ، رزور بهترین هتلهای دبی در سریعترین زمان و بهترین نرخ
  • صدور بلیت هواپیما و پروازهای داخلی و خارجی ، بلیتهای داخلی ایران ایر ، ماهان ، آسمان ، آتا ، قشم ، معراج ، تابان ، کارون ، زاگرس
  • خدمات آنلاین مسافرتی ، صدور بلیت هواپیما بصورت اینترنتی و پرداخت از طریق کارتهای شتاب بانکی
  • فروش بلیت خارجی ترکیش ، امارات ، قطری ، چاینا ساترن ، لوفتانزا ، ایر فلوت ، آلیتالیا ، اکراین ، عمان ، ایژین به شهرهای جهان
  • پرداخت از طریق سیستم بانکی و دریافت مدارک بدون مراجعه حضوری
  • مجری مستقیم تور دبی تایلند مالزی ترکیه چین ارمنستان روسیه بالی هند پوکت آنتالیا استانبول
  • اخذ وقت سفارت و وایز فیش بانکی و دریافت پاسپورت بدون حضور مجدد مسافر
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
خرید اینترنتی و آنلاین بلیط هواپیما ، ارزان ، سریع و مطمئن

نرخ ویژه تور استانبول ۵شب و ۶روز 1.990.000 تومان با پرواز لوکس ایران ایر تاریخ 23 آبان

نرخ ویژه تور کیش 3شب و 4روز هتل 3ستاره فقط 690.000 تومان تاریخ 26 آبان

تور دبی ویژه جام ملت های آسیا شروع قیمت از 3.520.000 تومان به همراه بلیت بازی

وقت سفارت

 


مدارک مورد نیاز برای دریافت وقت سفارت

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :

1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار

3- کپی گذرنامه

4- فرم DS-160

5- کپی ویزای قبلی

توضیح: وقت سفارت با مسئولیت و درخواست مسافر انجام می شود.

 

ویزای اتریش وقت سفارت اتریش

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران

686,0001-60 روز 

01, 02, 03, 04, 05مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای اتریش
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
3- کپی گذرنامه
4- فرم DS-160
5- کپی ویزای قبلی

 

ویزای آلمان وقت سفارت آلمان

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران

686,0001-60 روز 

01, 03مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آلمان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
3- کپی گذرنامه

 

ویزای آمریکا وقت سفارت آمریکا

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت در دبی

3,155,6001-60 روز 

01, 04, 05مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
4- فرم DS-160
5- کپی ویزای قبلی

 

ویزای انگلستان وقت سفارت انگلستان

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران گردشگری 6 ماهه

4,116,0001-60 روز 

01مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

سفارت تهران گردشگری 2 ساله

9,604,0001-60 روز 

01مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

سفارت تهران گردشگری 5 ساله

17,836,0001-60 روز 

01مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

 

ویزای ایتالیا وقت سفارت ایتالیا

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران

2,058,0001-60 روز 

01, 02مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای ایتالیا
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار

 

ویزای فرانسه وقت سفارت فرانسه

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران

686,0001-60 روز 

01, 03مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای فرانسه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
3- کپی گذرنامه

 

ویزای هلند وقت سفارت هلند

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران

686,0001-60 روز 

01, 03مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای هلند
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
3- کپی گذرنامه



شرایط و الزامات درج ویزا در گذرنامه

1- در صورتیکه سفارت به هر دلیلی همچون اختلافات سیاسی و مناسبت های پیش بینی نشده و غیره منجر به تعطیلی و کنسلی وقت سفارت شود مسولیتی متوجه این آژانس نخواهد بود .
2- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری وقت سفارت داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و وقت سفارت و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد.
3- تاریخ وقت دهی سفارت بر اساس شلوغی و خلوتی آن کشورمیباشد و بین 1 تا 60 روز متغیر است.
4- آماده کردن و کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده مسافر یا آژانس درخواست کننده می باشد.
5- پس از تایید شدن وقت سفارت مسافر ملزم به حضور در سفارت میباشد درصورت عدم حضور و درخواست بعدی احتمال رد شدن ویزا بسیار است.
6- داشتن گذرنامه امضا شده با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است
7- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست.
8- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می باشد.

VISA@SAHELABI.COM