آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
  • شنبه 04 خرداد 1398
  • شنبه  25  مه  2019
  • شنبه 04 خرداد 1398
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
  • فروش بلیت به ایرانیان خارج از کشور ، پرداخت پول توسط بانک و دریافت آنلاین بلیت
  • مجری مستقیم تور دبی ، رزور بهترین هتلهای دبی در سریعترین زمان و بهترین نرخ
  • صدور بلیت هواپیما و پروازهای داخلی و خارجی ، بلیتهای داخلی ایران ایر ، ماهان ، آسمان ، آتا ، قشم ، معراج ، تابان ، کارون ، زاگرس
  • خدمات آنلاین مسافرتی ، صدور بلیت هواپیما بصورت اینترنتی و پرداخت از طریق کارتهای شتاب بانکی
  • فروش بلیت خارجی ترکیش ، امارات ، قطری ، چاینا ساترن ، لوفتانزا ، ایر فلوت ، آلیتالیا ، اکراین ، عمان ، ایژین به شهرهای جهان
  • پرداخت از طریق سیستم بانکی و دریافت مدارک بدون مراجعه حضوری
  • مجری مستقیم تور دبی تایلند مالزی ترکیه چین ارمنستان روسیه بالی هند پوکت آنتالیا استانبول
  • اخذ وقت سفارت و وایز فیش بانکی و دریافت پاسپورت بدون حضور مجدد مسافر
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
خرید اینترنتی و آنلاین بلیط هواپیما ، ارزان ، سریع و مطمئن

نرخ ویژه تور دبی 3 شب و 4 روز هتل 3 ستاره سان اند سند داون تاون فقط 2.500.000 تومان با پرواز ایران ایر

نرخ ویژه تور آنتالیا تعطیلات خرداد هتل ۴ ستاره فقط 4.400.000 تومان

نرخ استثنایی تور دبی 3 شب و 4 روز هتل 3 ستاره 2.680.000 تومان با پرواز ایران ایر

وقت سفارت

 


مدارک مورد نیاز برای دریافت وقت سفارت

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :

1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار

3- کپی گذرنامه

4- فرم DS-160

5- کپی ویزای قبلی

توضیح: وقت سفارت با مسئولیت و درخواست مسافر انجام می شود.

 

ویزای اتریش وقت سفارت اتریش

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران

358,2501-60 روز 

01, 02, 03, 04, 05مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای اتریش
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار
3- کپی گذرنامه
4- فرم DS-160
5- کپی ویزای قبلی

 

ویزای آلمان وقت سفارت آلمان

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران

358,2501-60 روز 

01, 03مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آلمان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
3- کپی گذرنامه

 

ویزای آمریکا وقت سفارت آمریکا

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت در دبی

3,295,9001-60 روز 

01, 04, 05مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
4- فرم DS-160
5- کپی ویزای قبلی

 

ویزای انگلستان وقت سفارت انگلستان

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران گردشگری 6 ماهه

3,725,8001-60 روز 

01مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

سفارت تهران گردشگری 2 ساله

9,887,7001-60 روز 

01مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

سفارت تهران گردشگری 5 ساله

18,629,0001-60 روز 

01مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای انگلستان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

 

ویزای ایتالیا وقت سفارت ایتالیا

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران

716,5001-60 روز 

01, 02مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای ایتالیا
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- اصل گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار

 

ویزای فرانسه وقت سفارت فرانسه

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران

358,2501-60 روز 

01, 03مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای فرانسه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
3- کپی گذرنامه

 

ویزای هلند وقت سفارت هلند

شهر مصاحبهقیمت (تومان) زمانمدارک مورد نیاز

سفارت تهران

358,2501-60 روز 

01, 03مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای هلند
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
3- کپی گذرنامه



شرایط و الزامات درج ویزا در گذرنامه

1- در صورتیکه سفارت به هر دلیلی همچون اختلافات سیاسی و مناسبت های پیش بینی نشده و غیره منجر به تعطیلی و کنسلی وقت سفارت شود مسولیتی متوجه این آژانس نخواهد بود .
2- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری وقت سفارت داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و وقت سفارت و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد.
3- تاریخ وقت دهی سفارت بر اساس شلوغی و خلوتی آن کشورمیباشد و بین 1 تا 60 روز متغیر است.
4- آماده کردن و کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده مسافر یا آژانس درخواست کننده می باشد.
5- پس از تایید شدن وقت سفارت مسافر ملزم به حضور در سفارت میباشد درصورت عدم حضور و درخواست بعدی احتمال رد شدن ویزا بسیار است.
6- داشتن گذرنامه امضا شده با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است
7- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست.
8- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می باشد.

VISA@SAHELABI.COM