آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
  • آدینه 25 آبان 1397
  • جمعه  16  نوامبر  2018
  • آدینه 25 آبان 1397
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
  • فروش بلیت به ایرانیان خارج از کشور ، پرداخت پول توسط بانک و دریافت آنلاین بلیت
  • مجری مستقیم تور دبی ، رزور بهترین هتلهای دبی در سریعترین زمان و بهترین نرخ
  • صدور بلیت هواپیما و پروازهای داخلی و خارجی ، بلیتهای داخلی ایران ایر ، ماهان ، آسمان ، آتا ، قشم ، معراج ، تابان ، کارون ، زاگرس
  • خدمات آنلاین مسافرتی ، صدور بلیت هواپیما بصورت اینترنتی و پرداخت از طریق کارتهای شتاب بانکی
  • فروش بلیت خارجی ترکیش ، امارات ، قطری ، چاینا ساترن ، لوفتانزا ، ایر فلوت ، آلیتالیا ، اکراین ، عمان ، ایژین به شهرهای جهان
  • پرداخت از طریق سیستم بانکی و دریافت مدارک بدون مراجعه حضوری
  • مجری مستقیم تور دبی تایلند مالزی ترکیه چین ارمنستان روسیه بالی هند پوکت آنتالیا استانبول
  • اخذ وقت سفارت و وایز فیش بانکی و دریافت پاسپورت بدون حضور مجدد مسافر
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
خرید اینترنتی و آنلاین بلیط هواپیما ، ارزان ، سریع و مطمئن

نرخ ویژه تور باکو 3شب و 4 روز هتل 4 ستاره 2/540/000 تومان با پرواز لوکس ایران ایر

نرخ ویژه تور گرجستان 3 شب و 4 روز تفلیس هتل ۳ ستاره 1/475/000 تومان ویژه 30 آبان

نرخ ویژه تور استانبول ۵شب و ۶روز 1.990.000 تومان با پرواز لوکس ایران ایر تاریخ 23 آبان

نرخ و شرایط ویزای کشور عمان


مدارک مورد نیاز برای صدور روادید (ویزا)

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :


مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای عمان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
5- بلیت رفت و برگشت
16- ضمانت نامه بانکی بازگشت

توضیح: ویزا فقط برای تور اقدام می شود.



ویزای عمان  ویزای عمان

نوع ویزاقیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

1 ماهه گردشگری عادی

961,5008 روز کاری

01, 02, 03, 05, 16مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای عمان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
5- بلیت رفت و برگشت
16- ضمانت نامه بانکی بازگشت

1 ماهه گردشگری فوری

1,217,9006 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای عمان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
5- بلیت رفت و برگشت
16- ضمانت نامه بانکی بازگشت

10 روزه گردشگری

492,8008 روز کاری

01, 02, 03, 05, 16مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای عمان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
5- بلیت رفت و برگشت
16- ضمانت نامه بانکی بازگشت

یکساله مولتی

2,179,4008 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای عمان
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
5- بلیت رفت و برگشت
16- ضمانت نامه بانکی بازگشت



قوانین درخواست و صدور روادید (ویزا)

1- در صورتیکه ویزا به هر دلیلی همچون تعطیلی سفارت ، تشابه اسمی و یا چهره ای مسافر ، اختلافات سیاسی و غیره دیرتر از موعد مقرر صادر گردد و یا به مسافری ویزا ندهند این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت بدیهی است که این دفتر تنها درخواست کننده ویزا از سفارت می باشد نه صادر کننده ویزا.
2- درصورتیکه ویزای شخص یا اشخاصی (حتی از گروه) به هر دلیلی رد(مرفوض) ویا دیرترازموعدمقررتوسط اداره مهاجرت تحویل گردد، هیچگونه مسئولیتی برعهده آژانس نمی باشد و جرایم مربوطه (از جمله سوخت بلیت و نوشو هتل) بر عهده مسافر میباشد و (باقی) مسافرین ملزم به استفاده از خدمات درخواستی می باشند درصورت انصراف ملزم به پرداخت تمام مبلغ خدمات درخواستی(شامل بلیطها، ویزاها ، هتلها وسایرخدمات درخواستی) می باشند.
3- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری ویزا داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر ویزا تحویل داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد.
4- صدور بلیت و رزور هتل بهتر است بعد از صدور و دریافت ویزا انجام پذیرد ، چراکه هرگونه خسارت احتمالی بر اثر عدم صدور ویزا برعهده مسافر خواهد بود.
5- مسئولیت کنترل و چک کردن درست بودن نام و نام خانوادگی و تاریخ اعتبار و نوع ویزا و اسامی همراهان و محتویات ویزا هنگام دریافت ویزا برعهده مسافر می باشد.
6- هرگونه تغییر قیمت در نرخهای فوق بدلیل نوسانات نرخ ارزی و یا گران شدن نرخ ویزا از جانب سفارت بر عهده مسافر می باشد.
7- چنانچه برای همراه مسافر در گذرنامه نیز ویزا لازم است بصورت کتبی درخواست ویزای همراه نیز ارسال گردد.
8- صاحب پاسپورت در صورت لزوم به حضور در سفارت باید در ایران باشد.
9- کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده آژانس درخواست کننده می باشد.
10- داشتن گذرنامه با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است.
11- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست.
12- در ویزای گروهی چین افراد باید با هم ورود و خروج نمایند.
13- برای گرفتن ویزا درخواست کتبی مورد نیاز است.
14- کل هزینه ویزا قبل از اقدام دریافت می گردد.
15- ویزا فقط برای بلیت یا هتل اقدام می گردد.
16- ویزای تجاری فقط در ایام نمایشگاه چین اقدام می گردد.
17- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می باشد.

VISA@SAHELABI.COM