آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
  • چهار‌شنبه 29 شهریور 1396
  • چهارشنبه  20  سپتامبر  2017
  • چهار‌شنبه 29 شهریور 1396
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
  • فروش بلیت به ایرانیان خارج از کشور ، حواله پول توسط بانک و دریافت بلیت توسط ایمیل
  • مجری مستقیم تور دبی ، رزور بهترین هتلهای دبی در سریعترین زمان و بهترین نرخ
  • قیمت بلیت هواپیما و پروازهای داخلی و خارجی ، بلیتهای داخلی ایران ایر ، ماهان ، آسمان ، آتا
  • چارتر دبی مالزی تایلند و ترکیه ، کیش مشهد اصفهان و شیراز
  • فروش بلیت خارجی ترکیش ، امارات ، قطری ، اتحاد ، لوفتانزا ، ایر فلوت ، آلیتالیا به شهرهای جهان
  • پرداخت از طریق سیستم بانکی و دریافت مدارک بدون مراجعه حضوری
  • مجری مستقیم تور دبی تایلند مالزی ترکیه چین ارمنستان روسیه بالی هند پوکت آنتالیا استانبول
  • اخذ وقت سفارت آمریکا و وایز فیش بانکی و دریافت پاسپورت بدون حضور مجدد مسافر
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
نرخ ویژه امروز

نرخ ویژه تور گرجستان 3شب و4 روز تفلیس هتل 3ستاره پرواز زاگرس فقط 790،000 تومان

نرخ ویژه بلیت تهران آتن تهران 5 نوامبر به 25 نوامبر با پرواز قطر فقط 1.650.000 تومان

نرخ ویژه تور نمایشگاهی چین 7شب و 8 روز (پکن و شانگهای) هتل 5 ستاره 3،990،000 تومان

نرخ و شرایط ویزای کشور روسیه

نرخ هر دلار امروز چهار‌شنبه 29 شهریور 1396 برابر با 3958 تومان 


مدارک مورد نیاز برای صدور روادید (ویزا)

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :


مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای روسیه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

توضیح: ویزا فقط برای تور اقدام می شود.



ویزای روسیه  ویزای روسیه

نوع ویزاقیمت (دلار)قیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

15 روزه گردشگری عادی

100395,8007 روز کاری

01, 02, 03, 15, 22مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای روسیه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

یک ماهه گردشگری عادی

130514,5406 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای روسیه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

یک ماهه گردشگری فوری

140554,1202 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای روسیه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

یک ماهه تجاری عادی

160633,28025 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای روسیه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

3 ماهه تجاری عادی دبل

170672,86022 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای روسیه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

یکماهه تجاری سینگل فوری

210831,18015 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای روسیه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

3 ماهه تجاری دبل فوری 

220870,76015 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای روسیه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی

یکساله تجاری مکرر 

4101,622,78025 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای روسیه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
22- تمکن مالی



قوانین درخواست و صدور روادید (ویزا)

1- در صورتیکه ویزا به هر دلیلی همجون تعطیلی سفارت ، تشابه اسمی و یا چهره ای مسافر ، اختلافات سیاسی و غیره دیرتر از موعد مقرر صادر گردد و یا به مسافری ویزا ندهند این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت بدیهی است که این دفتر تنها درخواست کننده ویزا از سفارت می باشد نه صادر کننده ویزا.
2- درصورتیکه ویزای شخص یا اشخاصی (حتی از گروه) به هر دلیلی رد(مرفوض) ویا دیرترازموعدمقررتوسط اداره مهاجرت تحویل گردد، هیچگونه مسئولیتی برعهده آژانس نمی باشد و جرایم مربوطه (از جمله سوخت بلیت و نوشو هتل) بر عهده مسافر میباشد و (باقی) مسافرین ملزم به استفاده از خدمات درخواستی می باشند درصورت انصراف ملزم به پرداخت تمام مبلغ خدمات درخواستی(شامل بلیطها، ویزاها ، هتلها وسایرخدمات درخواستی) می باشند.
3- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری ویزا داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر ویزا تحویل داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد.
4- صدور بلیت و رزور هتل بهتر است بعد از صدور و دریافت ویزا انجام پذیرد ، چراکه هرگونه خسارت احتمالی بر اثر عدم صدور ویزا برعهده مسافر خواهد بود.
5- مسئولیت کنترل و چک کردن درست بودن نام و نام خانوادگی و تاریخ اعتبار و نوع ویزا و اسامی همراهان و محتویات ویزا هنگام دریافت ویزا برعهده مسافر می باشد.
6- هرگونه تغییر قیمت در نرخهای فوق بدلیل نوسانات نرخ ارزی و یا گران شدن نرخ ویزا از جانب سفارت بر عهده مسافر می باشد.
7- چنانچه برای همراه مسافر در گذرنامه نیز ویزا لازم است بصورت کتبی درخواست ویزای همراه نیز ارسال گردد.
8- صاحب پاسپورت در صورت لزوم به حضور در سفارت باید در ایران باشد.
9- کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده آژانس درخواست کننده می باشد.
10- داشتن گذرنامه با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است.
11- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست.
12- در ویزای گروهی چین افراد باید با هم ورود و خروج نمایند.
13- برای گرفتن ویزا درخواست کتبی مورد نیاز است.
14- کل هزینه ویزا قبل از اقدام دریافت می گردد.
15- ویزا فقط برای بلیت یا هتل اقدام می گردد.
16- ویزای تجاری فقط در ایام نمایشگاه چین اقدام می گردد.
17- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می باشد.

VISA@SAHELABI.COM

142953.452.36
حامی محکحامی محک
حامی کهریزکحامی کهریزک
سازمانهای مرتبط با گردشگری
هواپیمایی ماهانهواپیمایی ماهان
هواپیمایی قطرهواپیمایی قطر
هواپیمایی آسمانهواپیمایی آسمان
هواپیمایی اتحادهواپیمایی اتحاد
هواپیمایی ترکیشهواپیمایی ترکیش
هواپیمایی اماراتهواپیمایی امارات
هواپیمایی لوفتانزاهواپیمایی لوفتانزا
هواپیمایی ایران ایرهواپیمایی ایران ایر
مرکز فناوری اطلاعات
و رسانه های دیجیتال
وزارت فرهنگ و ارشاد
دارای نماد اعتماد الکترونیکی از 
مرکز توسعه تجارت الکترونیک
 وزارت صنعت معدن و تجارت
حمایت از ما
RSSRSS MAILMAIL BOOKBOOK LINELINE INSTAGRAMINSTAGRAM LINKEDINLINKEDIN GooglePlusGooglePlus FACEBOOKFACEBOOK  TELEGRAMTELEGRAM
تهران: پلاک 47 ، خیابان عباس آباد (شهید بهشتی) ، بعد از تقاطع سهند و اندیشه
SAHELABI.COM
™Copyright  2001-2017 www.SahelAbi.com