آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
  • دوشنبه 02 مهر 1397
  • دوشنبه  24  سپتامبر  2018
  • دوشنبه 02 مهر 1397
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
  • فروش بلیت به ایرانیان خارج از کشور ، پرداخت پول توسط بانک و دریافت آنلاین بلیت
  • مجری مستقیم تور دبی ، رزور بهترین هتلهای دبی در سریعترین زمان و بهترین نرخ
  • صدور بلیت هواپیما و پروازهای داخلی و خارجی ، بلیتهای داخلی ایران ایر ، ماهان ، آسمان ، آتا ، قشم ، معراج ، تابان ، کارون ، زاگرس
  • خدمات آنلاین مسافرتی ، صدور بلیت هواپیما بصورت اینترنتی و پرداخت از طریق کارتهای شتاب بانکی
  • فروش بلیت خارجی ترکیش ، امارات ، قطری ، چاینا ساترن ، لوفتانزا ، ایر فلوت ، آلیتالیا ، اکراین ، عمان ، ایژین به شهرهای جهان
  • پرداخت از طریق سیستم بانکی و دریافت مدارک بدون مراجعه حضوری
  • مجری مستقیم تور دبی تایلند مالزی ترکیه چین ارمنستان روسیه بالی هند پوکت آنتالیا استانبول
  • اخذ وقت سفارت و وایز فیش بانکی و دریافت پاسپورت بدون حضور مجدد مسافر
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
خرید اینترنتی و آنلاین بلیط هواپیما ، ارزان ، سریع و مطمئن

نرخ ویژه تور آنتالیا 6شب و 7روز هتل 4 ستاره با پرواز ترک 3/100/000 تومان

نرخ ویژه تور استانبول 3 شب و 4 روز هتل 3ستاره 2/100/000 تومان با پرواز قشم ایر

نرخ ویژه تور گرجستان 3 شب و 4 روز تفلیس هتل ۳ ستاره 2/175/000 تومان با پرواز قشم ایر

نرخ و مدارک مورد نیاز ویزای تایلند

نرخ هر یورو امروز دوشنبه 02 مهر 1397 برابر با 17105 تومان 


مدارک مورد نیاز برای صدور روادید (ویزا)

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :


مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تایلند
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
5- بلیت رفت و برگشت
7- ریز حساب بانکی سه ماهه ویا معدل حساب سه ماهه با مهر و تایید بانک و سپرده بانکی 5 میلیون تومان به بالا
13- شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
23- کپی کارت ملی

توضیح: ویزا فقط برای تور اقدام می شود.



ویزای تایلند  ویزای تایلند

نوع ویزاقیمت (یورو)قیمت (تومان)تحویلمدارک مورد نیاز

دو ماه سینگل عادی

35598,6753 روز کاری

01, 02, 03, 05, 07, 13, 15, 23مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تایلند
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
5- بلیت رفت و برگشت
7- ریز حساب بانکی سه ماهه ویا معدل حساب سه ماهه با مهر و تایید بانک و سپرده بانکی 5 میلیون تومان به بالا
13- شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
23- کپی کارت ملی

شش ماهه مولتی

1402,394,7007 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تایلند
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
5- بلیت رفت و برگشت
7- ریز حساب بانکی سه ماهه ویا معدل حساب سه ماهه با مهر و تایید بانک و سپرده بانکی 5 میلیون تومان به بالا
13- شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
23- کپی کارت ملی



قوانین درخواست و صدور روادید (ویزا)

1- در صورتیکه ویزا به هر دلیلی همچون تعطیلی سفارت ، تشابه اسمی و یا چهره ای مسافر ، اختلافات سیاسی و غیره دیرتر از موعد مقرر صادر گردد و یا به مسافری ویزا ندهند این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت بدیهی است که این دفتر تنها درخواست کننده ویزا از سفارت می باشد نه صادر کننده ویزا.
2- درصورتیکه ویزای شخص یا اشخاصی (حتی از گروه) به هر دلیلی رد(مرفوض) ویا دیرترازموعدمقررتوسط اداره مهاجرت تحویل گردد، هیچگونه مسئولیتی برعهده آژانس نمی باشد و جرایم مربوطه (از جمله سوخت بلیت و نوشو هتل) بر عهده مسافر میباشد و (باقی) مسافرین ملزم به استفاده از خدمات درخواستی می باشند درصورت انصراف ملزم به پرداخت تمام مبلغ خدمات درخواستی(شامل بلیطها، ویزاها ، هتلها وسایرخدمات درخواستی) می باشند.
3- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری ویزا داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر ویزا تحویل داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد.
4- صدور بلیت و رزور هتل بهتر است بعد از صدور و دریافت ویزا انجام پذیرد ، چراکه هرگونه خسارت احتمالی بر اثر عدم صدور ویزا برعهده مسافر خواهد بود.
5- مسئولیت کنترل و چک کردن درست بودن نام و نام خانوادگی و تاریخ اعتبار و نوع ویزا و اسامی همراهان و محتویات ویزا هنگام دریافت ویزا برعهده مسافر می باشد.
6- هرگونه تغییر قیمت در نرخهای فوق بدلیل نوسانات نرخ ارزی و یا گران شدن نرخ ویزا از جانب سفارت بر عهده مسافر می باشد.
7- چنانچه برای همراه مسافر در گذرنامه نیز ویزا لازم است بصورت کتبی درخواست ویزای همراه نیز ارسال گردد.
8- صاحب پاسپورت در صورت لزوم به حضور در سفارت باید در ایران باشد.
9- کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده آژانس درخواست کننده می باشد.
10- داشتن گذرنامه با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است.
11- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست.
12- در ویزای گروهی چین افراد باید با هم ورود و خروج نمایند.
13- برای گرفتن ویزا درخواست کتبی مورد نیاز است.
14- کل هزینه ویزا قبل از اقدام دریافت می گردد.
15- ویزا فقط برای بلیت یا هتل اقدام می گردد.
16- ویزای تجاری فقط در ایام نمایشگاه چین اقدام می گردد.
17- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می باشد.

VISA@SAHELABI.COM