رئیس جامعه هتلداران استان یزد و عضو کمیسیون عالی واحدهای اقامتی، پذیرایی و تفریحی کشور شرایط نابرابر رقابتی میان هتلها و اقامتگاههای بومگردی را علت کاهش اشتغال هتلها ذکر کرد و از این بابت از برخی سیاستهای میراث فرهنگی گلایه کرد.
«سید امیر ناصر طباطبایی» در گفتوگو با ایسنا، تصریح کرد: صنعت هتلداری هر چند در دهه نخست انقلاب بهعلت مشکلاتی مانند جنگ تحمیلی گسترش چندانی در کشور نداشت، اما در دهه 70 با ایجاد مجموعههای بزرگ اقامتی و ایجاد هتلهای مدرن با جهش خوبی مواجه شد هر چند که در ادامه با کاهش گردشگر طی دولتهای نهم و دهم عملاً با رکود مواجه شد.
وی ادامه داد: البته این روند با گفتمان منطقی دولت تدبیر و امید در سطح بینالمللی و رونق بخش گردشگری، وضعیت بهتری را تجربه کرد به نحوی که در سالهای اخیر مجدداً گردشگران متوجه کشورمان شدهاند.
به گفته طباطبایی، هماکنون استان یزد دارای 53 هتل، 17 مهمانپذیر، 76 خانه مسافر، 10 اقامتگاه سنتی، 46 اقامتگاه بوم گردی، 51 واحد پذیرایی بین راهی، 55 سفرهخانه سنتی، 9 مجتمع گردشگری بین راهی و سه محوطه و مجموعه پارکهای طبیعتگردی است.
این مسئول خاطرنشان کرد: متأسفانه با وجود افزایش گردشگر در استان شاهد کاهش اشغال تخت در هتلهای استان هستیم، چون هتلهای استان در شرایط نابرابری در رقابت با اقامتگاههای بومگردی هستند.
تاریخ خبر: دوشنبه 06 فروردین 1397
ساعت: 11:47:51 AM