شاید با اولین نگاه به این پل، به یاد روبانی قرمز رنگ و در هم تنیده بیفتید اما همه چیز به این مفهوم ساده ختم نمی شود؛ طراحی و شکل بیرونی این پل از نوار موبیوس الهام گرفته شده که در فرهنگ کهن و معماری و طراحی سنتی چین از آن استفاده می شده است. در هنر محلی چین این گره ها سمبل خوشبختی و خوش شانسی است.
لاکی نات شکل و فرم سینوسی و بی انتهایی را به نمایش می گذارد، به این شکل که از هر طرف که به این سازه نگاه کنیم، هیچ ابتدا و انتهایی برای آن نمی توانیم در نظر بگیریم و درست جایی که تمام می شود، دوباره می تواند شروع شود.
نوار یا حلقه موبیوس شکل و فرمی ست که در معماری بناهای مختلف استفاده ی زیادی از آن شده و در فرهنگ چینی می تواند به معنی صلح، شادی و خوشبختی باشد. این نوار و یا فرم، خاصیت بیرونی و درونی یک اثر را از بین می برد به بیانی دیگر تشخیص بخش بیرونی و درونی این نوار کاری کاملا غیر قابل تشخیص می باشد. هر نقطه از این نوار در عین اینکه بیرون است می تواند از نقاط و جهاتی دیگر درونی باشد. این فرم معماری در طراحی پل لاکی نات به این پل پیوستگی خاصی می دهد.
در کل می توان گفت که این سازه می تواند به لحاظ عرفان و فلسفه ی چینی به بی انتها بودن و ناپیدا بودن نیز اشاره کند.
علاوه بر این، در طراحی پل لاکی نات به مسائل دیگری از جمله عناصر و اجزای تفریحی، جنبه ی توریستی و همینطور مسائل محیط زیستی و تناسب آن با فضای منطقه توجه شده است.
تاریخ خبر: پنجشنبه 25 آبان 1396
ساعت: 10:56:30 AM