آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی
  • شنبه 15 اردیبهشت 1403
  • Saturday  4  May  2024
  • شنبه 15 اردیبهشت 1403
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
  • فروش بلیت به ایرانیان خارج از کشور ، پرداخت پول توسط بانک و دریافت آنلاین بلیت
  • مجری مستقیم تور دبی ، رزور بهترین هتلهای دبی در سریعترین زمان و بهترین نرخ
  • صدور بلیت هواپیما و پروازهای داخلی و خارجی ، بلیتهای داخلی ایران ایر ، ماهان ، آسمان ، آتا ، قشم ، معراج ، تابان ، کارون ، زاگرس
  • خدمات آنلاین مسافرتی ، صدور بلیت هواپیما بصورت اینترنتی و پرداخت از طریق کارتهای شتاب بانکی
  • فروش بلیت خارجی ترکیش ، امارات ، قطری ، چاینا ساترن ، لوفتانزا ، ایر فلوت ، آلیتالیا ، اکراین ، عمان ، ایژین به شهرهای جهان
  • پرداخت از طریق سیستم بانکی و دریافت مدارک بدون مراجعه حضوری
  • مجری مستقیم تور دبی تایلند مالزی ترکیه چین ارمنستان روسیه بالی هند پوکت آنتالیا استانبول
  • اخذ وقت سفارت و وایز فیش بانکی و دریافت پاسپورت بدون حضور مجدد مسافر
  • آژانس هواپیمایی و مسافرتی آفتاب ساحل آبی ، شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی
X
خرید اینترنتی و آنلاین بلیط هواپیما ، ارزان ، سریع و مطمئن

تور استانبول 3 شب و 4 روز پرواز ترک ترانسفر اختصاصی با صبحانه فقط 10050000 تومان

تور استانبول 3 شب و 4 روز پرواز ترک ترانسفر اختصاصی با صبحانه فقط 10050000 تومان

تور ویژه انتالیا با پرواز مستقیم ترک سرویس uall فقط 24200000 تومان

احداث شهرک گردشگری ۵۰۰ میلیون دلاری در چابهار

   خبر احداث شهرک گردشگری ۵۰۰ میلیون دلاری در چابهار

احداث شهرک گردشگری ۵۰۰ میلیون دلاری در چابهار ...

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری سیستان و بلوچستان از احداث یک شهرک گردشگری در محدوده چابهار با سرمایه‌ای بالغ بر ۵۰۰ میلیون دلار از سوی یک ایرانی مقیم امارات، خبر داد.

کامبیز مشتاق گوهری با اشاره به استقبال سرمایه‌گذاران ایرانی برای فعالیت در این استان به دنبال نام‌گذاری امسال با عنوان "گردشگری سیستان و بلوچستان" و رشد گردشگری این منطقه در مدت کوتاه، به ایسنا، گفت: این میل، بیشتر در بخش اقامتی و بوم‌گردی بوده است. حتی سرمایه‌گذاری ایرانی از دبی قصد دارد شهرک گردشگری را در اراضی شهر جدید (روستای باستانی) «تیس» در جنوب استان و از توابع شهرستان چابهار، احداث کند و اعلام کرده رقمی بالغ بر ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

به گفته او، بومگردی‌ها در استان سیستان و بلوچستان به شدت در حال رونق است، به طوری که سال گذشته در کل این استان، بومگردی‌ها وجود خارجی نداشتند اما امسال شمار آن‌ها به ۴۴ واحد رسیده است.

گوهری، از برنامه‌ی این استان برای افزایش تعداد بومگردی‌ها تا ۲۰۰ واحد، تا پایان امسال خبر داد.

وی این اقامتگاه‌ها را در گردشگری بسیار کارگشا دانست و افزود: تمرکز ما به نسبت هتل، روی احداث بوم‌گردی‌ها است، چون سریع‌تر راه‌اندازی می‌شوند. در بافت روستایی و عشایری این استان، مخصوصا با توجه به تمرکز گردشگری سیستان و بلوچستان در این حوزه و پراکندگی آثار تاریخی، بیشتر به کار می‌آیند و به سرمایه‌گذاری کلان هم نیازی ندارند. بافت روستایی و عشایری را بهم نمی‌زنند و به واسطه آن‌که مردم محلی و روستایی را مستقیم درگیر می‌کنند، باعث پایداری اقتصادی در این استان می‌شوند. برای همین هم توسعه بوم‌گردی در کنار گسترش شمار دفاتر خدمات مسافرتی، در اولویت این استان قرار دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در ادامه به پرونده‌های این استان برای ثبت در فهرست میراث جهانی یونسکو، اشاره کرد و گفت: درحال حاضر سه پرونده‌ی «آسبادها»، «باغ‌شهر جالق سراوان» و «قلعه‌های بلوچستان» درحال تکمیل است.

گوهری همچنین از ارتقاء تعداد پایگاه‌های میراث فرهنگی در این استان که هم‌اکنون دارای دو اثر جهانی شهر سوخته و کویر لوت است، خبر داد و افزود: پایگاه میراث ملی باغ‌شهر جالق، سال گذشته تصویب و راه‌اندازی شد. این استان تا دو ‌سال پیش، دو پایگاه میراثِ جهانی و ملی داشت، اما درحال حاضر شش پایگاه در استان احداث شده که چهار پایگاه ملی و دو پایگاه دیگر جهانی است.


تاریخ خبر: چهار‌شنبه 17 خرداد 1396
ساعت: 3:02:03 PM